Osebna rast

Osebna rastŽelite spremembo v svojem življenju, ste se znašli v začaranem krogu in ne veste kako naprej? Od življenja želite in pričakujete več in prav imate. Pomeni, da se želite izviti iz povprečja ali pa želite v svojem življenju nekaj spremeniti in ste za to pripravljeni tudi nekaj narediti.

Vedeti moramo, da prepričanja, ki jih imamo o sebi lahko spremenimo. Izboljšate samopodobo. Brez pozitivne samopodobe ne moreš razviti samozavesti.

Individualna svetovanja

Samozavestni ljudje živijo bolj srečno življenje!

Za vse, ki bi:

  • želeli spoznati sebe in prišli v stik z notranjo osebno močjo ter svojimi potenciali,
  • radi znali izhajati iz sebe v vsakodnevnem življenju in slediti svojim željam,
  • radi znali izražati sebe, svoje potrebe in občutke na nenasilen način in dosegati razumevanje v vsakdanji komunikaciji,
  • želeli, da se znebite negativnih potlačenih čustev in blokad,
  • se radi naučili osvobajati se spon, ki si jih sami ustvarjamo ter stresa in postali zaveden kreator svojega življenja..
  • radi vedeli kaj je brezpogojna ljubezen

Cena: 45,00 EUR/uro

Bodi, kar si. Ostalih je že tako preveč. (Loesje) Biti zvest samemu sebi je želja mnogih. Kdo sem jaz in katere so moje prave potrebe in želje? Je moje življenje res življenje, ki ga 'želim živeti? Odgovori na ta in podobna vprašanja so bistvenega pomena, če želimo biti zvesti sebi.
Z individualnim svetovanjem odkrijeva kaj je tisto kar vas najbolj pesti, da odkrijete na kakšen način ste v preteklosti kreirali svoje življenje in vam ponuja možnosti za spremembe. Tu sem, za vas, da vas poslušam, motiviram in odkrito povem tudi tiste stvari, ki jih morda ne želite slišati. Nimam čarobne paličice s katero bi lahko rešila vaše težave, lahko pa vas spomnim kako ste edinstveni in enkratni in kako pomembno je, da ponovno zaupate vase. Samozavestni ljudje se imajo radi in zaupajo vase. Ko osvojite ta občutek, preprosto začutite, da je vse mogoče. Motivacija je veter, ki nas ponese v željeno smer. Moramo pa seveda vedeti, kam si želimo in koliko nam je to vredno.

 

Partnerji: