Priporočila

Neža, Šola za moderne ženske mi je dala nekaj neprecenljivega. Pridobila sem boljšo samozavest, samopodobo, končno ugotovila kdo sem, kaj si želim in kakšni so moji cilji. Z veseljem sem izpolnjevala naloge in sledila vajam, ki sem jih morala opraviti. Včasih je bilo težko, spremembe so se dogajale na vseh področjih mojega življenja, vendar so bile moje podzavestne reakcije tako resnične, preproste in odkrite, da sem se sama sebi čudila kaj vse zmorem.

Hvala ti, ker si me vodila skozi proces in si moj velik navdih moderne ženske za naprej. Mogoče bi si želela še več »akcije« in manj predavanj, kar pa je dobra priložnost za nadaljevalno stopnjo.

Senta Avbelj, 25 let, Dol pri Ljubljani

Ta Šola za moderne ženske resnično deluje. Prinesla mi je olajšanje in me prečistila kot pomladanska nevihta. Tekom dveh mesecev sem spoznala zdravilno moč lastne osebnosti. Sedaj swem spoznala teorijo, katero skušam prenesti v realni svet.

Srečanja so potekala v popolnoma sproščenem vzdušju. Včasih nas je tema tako prevzela, da bi tišino lahko rezal z nožem. V izredno kratkem času, smo se udeleženke dodobra zbližale in v sebi prebudile svetle in tople občutke. K vsemu temu je ogromno pripomogla »NAŠA NEŽA« s svojo energijo in odločnostjo.

Teme izredno življenjske, vendar včasih malo preveč psiho analizirane. Na izredno odprt in nevsiljiv način nam je Neža prikazala zdrav odnos do sebe in svojega telesa. Skušala nas je naučiti vzpostaviti stik s samim seboj, s svojimi čustvi in svojim doživljanjem. Pri nekaterih ji je to uspelo bolj, pri nekaterih manj. Pa vendar: »Blagor nam, ki smo to doživele« .Nepozabno!

Hvala vsem!

Lidija N. 47 let, Ljubljana

Zelo ugodno sem presenečen nad programom vase Šole za sodobne ženske. Moje mnenje je, da bi vsaka ženska, ki da kaj nase morala iti skozi vaš odlični tečaj. Naši družbi ( moškim in ženskam ) primanjkuje kulture obnašanja, komuniciranja, kulture spremstva, obnašanja za mizo, da ne govorim o višjih nivojih protokolarnih situacij. Oseba, ki se ima za intelektualno, si ne bi smela dopustiti, da je brez teh osnovnih znanj, kar je zdaj skoraj pravilo. Žal, večina ljudi, tudi po končani izobrazbi, se ne zaveda svojega neznanja in primitivnosti in le redki naredijo korak naprej. In zdaj ste tukaj vi.

Pri vas vidim ogromno izkušenj na tem področju. Vsak vaš korak, vsaka beseda in dejanje je pri vas primerno, kulturno, iskreno, nevsiljivo, ... Tukaj je ogromno znanja.

Samo znanje ne pomeni tudi kvaliteto učenja in prenosa znanja na učence. Vi pa to odlično opravljate. Zaradi vašega naravnega smisla za to kar počnete, občutka, "filinga" za pravo mero, je vse na tako visokem nivoju.

TO SE NE DA NAUCITI. TO CLOVEK MORA IMETI V SEBI. VI TO IMATE.

In to je tisto kar se ne da naučiti, v nobeni šoli in v nobenem tečaju. Kontrolirate situacijo izredno mehko, nevsiljivo, indirektno, vendar točno in odločno. Ne spregledate nobenega giba ali koraka vaših učenk. Prekrasno. Končno se je našel nekdo, ki bo dvignil kulturo obnašanja na malo višji nivo......

To, kar je bilo za videti, je samo vrh ledene gore vašega znanja in kapacitete, ki jih imate. Zato se vam ni treba bati konkurence :-), ker je preprosto nimate. Zelo sem vam hvaležen.... mojo ženo Tamaro ste zbudili, ko je prišla domov iz vaših srečanj je potrebovala še pol ure, da se je spustila na tla…in še, in še bi lahko našteval.To je moje osebno mnenje in želim vam veliko uspehov na vaši začrtani poti.

Lep pozdrav, 

Mišo I., Ljubljana

Dobro jutro Neža !
SREČA JE SREČATI PRAVE LJUDI,KI V TEBI PUSTIJO DOBRE SLEDI
Dobre napotke za življenje si nam predala iz srca in popolnoma iskreno,za kar se ti iskreno zahvaljujem. Saj veš, da imajo raki zelo trd oklep, v notranjosti pa so čisto mehki, zato nekoliko težje kažemo svoja čustva. Na naših srečanjih si nam podala ogromno energije in srčno upam, da jo bom vsaj nekoliko znala prenesti v svoje življenje.

Kljub temu, da sem se včasih težko odpravila na tvojo delavnico, mi tam ni bilo nikoli dolgočasno! Ko sem včeraj razmišljala, da je sedaj KONEC s tem, nisem bila popolnoma nič vesela. Pogrešala vas bom!

Vem, da ti v svojem biznisu srečaš ogromno ljudi /tudi jaz jih ne prav malo/, vendar vedi, da si TI IN VSA DEKLETA pustila v meni prav poseben pečat!
HVALA!

Lidija iz Ljubljane (47 let)

Draga Neža,
včeraj je bil čudovit večer. Zdi se mi, da smo prav vse doživele nekaj nepričakovano lepega.
Rada bi, da veš, da si meni spremenila življenje in mi pomagala da se zavem sebe.
Nobeno darilo ne more odraziti mojo hvaležnost.

Ampak v mojem srcu so najlepše besede, misli in čustva za tebe in upam da ti jih bom imela priložnost velikokrat podati.

Draga Neža,
lep večer in lahko noč ti želim, Tamara iz Ljubljane (41 let)

Na ta seminar mi bodo ostali lepi spomini, odnesla sem veliko znanja in mislim, da se bom skušala tudi sama spremeniti – glede oblačenja samega in tudi kot osebnost. Mislim, da bom postala bolj samozavestna pri svojem delu. Kajti to je bil kar velik zalogaj zame. Upam, da bom postala uspešnejša pri svojem delu, kar je bil tudi moj cilj.

Sabina Barovič

Ga. Neža je oseba, ki nam daje veliko energije, nas napolni z znanjem. Njene ure minevajo kot sekunde. Ko se vrnem v svoje okolje se počutim kot bog, vse lahko delam lahkotno, se ne oziram kaj si mislijo drugi.
Želela bi si še več takih oseb, ker na ta način se počutim resnično žensko.

Švajger Mira

Veselila sem se dni – SRED, ko sem se iz Jesenic napotila proti Ljubljani. Vedno gneča, na cesti zastoji….vendar me je spodbujala misel, da odhajam na seminar k Neži, kjer se imam vedno "Full dobr", ker prejmem ogromno znanja, spodbude za svojo kreativnost, in to lahko prenašam v svoje življenje.

Mili Zgonec, Jesenice.

Moji občutki in vtisi, ki sem jih odnesla z usposabljanja so presegli vsa moja pričakovanja. Moram povedati, da je prva prednost ta, da imam večjo samozavest in še dodatno znanje. Gospa Neža pa je kot predavatelj fantastična, ker vsaka ura, ki smo jo z njo preživele je bila razločna in jasna!
Mislim, da če bi druge ženske vedele, da je to res pravo sproščanje glave in, da se res lahko pokaže ustvarjalnost vsake posameznice bi se z veseljem prijavile!
Ga. Neži sem hvaležna za vsako pozitivno in spodbudno besedo, ker mi je bilo to resnično potrebno. Hvala!

Harisa Hukić, 25 let

Zahvaljujem se ga. Neži in ostalim, saj smo se ogromno naučile. Veliko vlogo v tej zgodbi je odigrala ga. Neža, saj zna na zanimiv način predstaviti »vso snov«, tako, da te pritegne k poslušanju in ustvarjanju.
Želim si, da bi se takšna usposabljanja nadaljevala…
Veliko uspeha in ogromno predavanj vam želim!

Janja Kobale

Na seminar sem se prijavila sama. Pomembno se mi zdi, da v današnjem času slediš modi in smernicam. Ko smo dobili termine in razpored urnika pa sem se kar malo ustrašila. Še posebej, ko smo dobili projektno nalogo. Ko pa so se začela predavanja, pa sem iz tedna v teden raje hodila, prav veselila sem se že. Toliko novega, tako lepo povedanega. Naša ga. Neža je res predavateljica, s tako toplim glasom. Iz nas zna potegniti tudi tisto, za kar še same ne vemo, da zmoremo. Prav žal mi je za vse tiste, ki vsega tega ne morejo deliti z nami.

Andreja Dermol

Z usposabljanjem sem več kot zadovoljna, ker sem se naučila marsikaj, na kar prej nisem bila pozorna oziroma sploh nisem vedela. Predvsem mi je bilo všeč, da smo imeli vključen bonton, obnašanje ter osebni styling na delovnem mestu. Predvsem pa, kako se obnašati v različnih situacijah.

Tjaša Zelko, Ljubljana

Na izobraževanju sem zopet začutila svežino novega in prijetnega. Mislim, da je to nujno potrebno za vse, ki smo podvrženi padanju v rutino. Veliko novega in koristnega sem se naučila za v bodoče. Predavanja so zanimiva. Povedano znanje preko naše mentorice, bi težko bilo bolje posredovano. Gospa Neža je zelo profesionalna, zahtevna in prava mentorica. Spodbuja našo nadarjenost in nas jemlje kot posameznika. Kljub temu, da nas je bilo v skupini 11 smo imele resnično občutek, da smo obravnavane individualno. Zelo sem zadovoljna, da sem vsaj bežno spoznala tako sposobno žensko, ki je tako zelo kreativna in s tako sposobnostjo predaja znanje naprej. Čeprav sem se mogoče manj izkazala, kot je bilo pričakovano na izobraževanju, vem, da bom skušala pridobljeno znanje prenesti v svoje življenje. Rada bi delala po načelih ga. Neže Gregorčič Žgombič.

Lara Ferluga, Primorska

ZELO SI LEPA!
In žariš. 
In ker mi –ne vem zakaj in ne vem kako- ne dela zvok, sem opazovala samo tvojo neverbalno komunikacijo in deluješ usklajena in prepričljiva. Tvoje roke spontano komunicirajo in lahko si celo mislim, kaj govoriš... pa malo ti zaplapolajo lasje, oz strešeš z glavo – ko prava diva. Zdaj malo bolj razumem tvojo dilemo, ki si jo zadnjič omenila ob koncu najinega pogovora. Potrebuješ sijaj okoli sebe, to ti je lastno, to si ti. 
Predvsem pipoveduješ z žarom, ki močno sije naokoli. In to lahko storiš le, če verjameš v to kaj delaš.
Bravo, super.

Katja iz Ljubljane

Draga Neža,
tvoje darilo mi res veliko pomeni.
Celotno tvojo šolo, predvsem pa tebe doživljam kot neprecenljivo darilo, ki mi skozi vaje omogoča da sebe spoznam, očistim se in ponovno se zgradim.

Vprašanja in problemi, ki sem jih imela na začetku šole, so se do zdaj že spremenili in verjamem, da se sprememba nadaljuje.

Spoštovana,
včeraj sem se v knjižnici Domžale udeležila delavnice, kjer ste bili gostja. Priznam, da sem bila nad vašim nastopom očarana. Zelo profesionalno v vseh pogledih. Izvedela sem veliko novega, bila so me "sama ušesa" in odmerjen čas , je kar prehitro minil. Omenili ste 28 dnevni program preobrazbe. Prosila bi vas, če mi lahko opišete vsebino in navedete ceno. Sicer priznam, da si trenutno tega tečaja ne bi mogla udeležit, ker sem brezposelna, vendar ob naslednji priložnosti sem si obljubila, da si ga bom privoščila. V naprej se Vam zahvaljujem za odgovor in Vas lepo pozdravljam.

Edita Jesih

Pozdravljeni!
Rada bi se vam zahvalila za povabilo na stiliranje, prejšnji četrtek (13.10.) v Maxiju. Ker me to delo izredno veseli, je bila to zame odlična izkušnja in dober vpogled v delo izkušenega stilista. Fascinirana sem bila nad tem, da nama je v manj kot pol ure, uspelo izbrati pravšnje kose oblačil in izpeljati dovršen "stajling" za, po moji presoji, dokaj zahtevno stranko. Zares mi je bilo v veliko veselje sodelovati z vami, saj ste me v tako kratkem času uspeli veliko naučiti - kako se organizirati, kako izbrati primerno oblačilo, barve in kroj, ter vse skupaj sestaviti v popolno celoto! 
V upanju na čimprejšnje ponovno sodelovanje vas lepo pozdravljam,

Maja Humar

Pozdravljena Neža. Iz srca se vam zahvaljujem za lepe želje.Za nalogo se bom potrudila,kljub temu,da sem duhovno zlomljena. Jutri bom šla v knjižnico po knjige v prepričanju,da mi bodo pomagale pregnati črne misli. Vesela sem,da sem vas spoznala,ker ste izjemno pozitivna in karizmatična oseba. Želim vam lepe praznike. 

Lejla Hegelj

Pozdravljeni gos.Neža
Prav veselim se že snidenja z vami in osvežitvi moje garderobe.Moram reči,da sem z vašo izbiro garderobe mnogo bolj samozavestna in seveda bolj zadovoljna.Tudi odzivi mojih prijateljev so bili zelo pozitivni,pa čeprav sem zamolčala,da sem se sestala z vami in,da zato izgledam bolj moderno.
V vašo šolo se pa na žalost ne bom vpisala(pa čeprav vem,da bi mi zelo koristila),ker je za moje finančno stanje nekoliko predraga. Prisrčen pozdrav in veselim se snidenja z vami v mesecu aprilu in seveda novih in lepih oblačil.

Mojca.

Spoštovana gos.Neža.
Danes sem prejela svojo ćudovito barvno lestvico in se vam iskreno zahvaljujem.Zdaj bo tudi nakup(če ga bom opravila sama)veliko lažji. Želim vam veliko prijetnih trenutkov in obilo smeha.

Mojca

Pozdravljeni, gospa Neža.
V priponki vam pošiljam dve fotografiji, da boste videli, kako lepo ste uredili mojega ženina:) Obleka mu je bila, kot ulita! Še enkrat lepa hvala, saj ste v veliki meri pripomogli k najinemu poročnemu dnevu.

Lep pozdrav, Urša

Pozdravljeni, Neža.
Še enkrat hvala za super svetovanje v petek v Maxiju:) Oba sva izredno zadovoljna, da ste našli pravo obleko za Klemena in navdušena nad vami ter tudi ostalim osebjem v Maxiju.

Sicer pa se oglašam, da boste imeli moj mail in se bova lahko domenili za nadaljnje pomerjanje srajc, ko boste dobili barvne karte. Bi morda Klemenu pristajala tudi roza barva ali to ni za poroko? Meni je roza všeč pa tudi vrtnice se mi zdi, bi laže dobila roza, kot lila. Sem pa poslala nekaj mailov v cvetličarne, da vidim, kako je z vijoličnimi vrtnicami sredi zime.

Draga gđa. Neža,
Niste ni svesni kakvo mi zadovoljstvo činite svojim rečima.Čast mi je bilo uboznati vas I imati mogućnost sedeti I razgovarati sa vama.A tek pohvala od vas?Niste ni svesni kakav motiv mi dajetei koliko snage da još na puno toga radim. Ne,ne trebate vi meni zahvaljivati,trebam ja vama.Hvala vam na divnim rečima,podršci i mogućnosti da imam vaše prisustvo i vaše iskustvo u našoj radnji.
Čast i zadovoljstvo mi je upoznati vas i raditi sa vama.

Lp Miljana, Beograd

Pozdravljena,
vam moram kar takoj napisat mail in se vam zahvalit za odlicna predavanja. Zelo profesionalno in strokovno. Zal so res prehitro minila. Bi se pa z veseljem se kdaj srecala z vami, da se se kaj vec pogovoriva na temo stiliranja in izobrazevanja. Ja, pa zakaj ne maram oranzne me tudi se zanima?
In mislila sem resno, z veseljem bi z vami sodelovala na kaksnem zanimivem projektu. Prosim vas se za priporoceno literaturo. Hvala se enkrat in lep vecer,

Nives

Pozdravljena! (izobraževanje za podjetja)
Najprej moje iskreno občudovanje - nad vašo osebnostjo, znanjem in predstavitvijo v Briu sem bila nadvse navdušena. Zato sem tudi prišla na idejo, da vas povabim k nadaljnemu sodelovanju. Ker v januarju pripravljam posvet kadrovikov in izobraževalcev v okviru Združenja bank Slovenije, bi vas želela povabiti k sodelovanju.

Podobno kot ste poslovno oblačenje predstavila v Briu, bi želeli, da ga predstavite na našem posvetu in sicer zelo konkretno 16.1.2009 v hotelu Lovec na Bledu. Naklonili bi vam dve šolski uri (1 uro in pol) v času od 12h dalje - točen termin bi vam še sporočila. Tokrat bodo udeleženci tako ženske kot moški, predlagam, da izpustite predstavitev večernih toalet in perila, ter se bolj osredotočite na dnevno poslovno oblačenje. O vsem pa bi se morda še konkretno dogovorili. Upam, da imate navedeni termin še prost, ker bi si res želela, da se nam pridružite.

Lep vikend in veliko uspeha pri svojem delu, Mojca Vaupotič
Abanka Vipa d.d., Kadrovska služba

Neža, (šola za ženske)
prav občudujem te, da ti znese za vse poskrbeti, ob enem pa upam, da se naučim stopati po tvojih korakih! 

Lepo se imej in hvala za vaje.
lep večer, Senta

Drage dame,
tako dober občutek je ko nekdo, naša Neža v tem primeru, navija zate. Neprecenljivo. Stavek, ki si ga Neža izbrala danes je resničen in ga potrjujem s konkretno situacijo, kjer sem sedaj. V Pragi sem na usposabljanju za mentorja ponovne povezave in pridobivanju samozavesti, da o tem čudovitem darilu človeštvu spregovorim čim več ljudem.

En topel objem iz prečudovite zlate Prage

Draga Neža,
Tako sem srečna! Iz dneva v dan se dogajajo »mali« čudeži, ki se jih zavedam. Postajam to, kar čutim da sem jaz. In to me izpolnjuje tistim čudovitim občutkom blaženosti. Hvala ti, Neža.

ODGOVOR UDELEŽENKI - NEŽA
28. dnevni program (v praksi traja več kot 28 dni) za OSEBNO RAST je zelo intenziven trening, ki vam pomaga premagati stare navade in vzorce, ki vam ne pustijo, da se vam življenje odvija v smeri, ki si jo želite. Bodisi poslovna pot, zasebno življenje, odnosi in partnerski odnosi. Program zahteva resen pristop in potrebno je izvesti vse vaje, ki pa niso lahke. Skozi celoten program vas spremljam in vodim ter spodbujam takrat, ko je to potrebno. Že po prvih nekaj vajah se začne proces sprememb v vašem življenju, na bolje seveda in še mnogo več. Z vajami in vašo 100% odločitvijo, da želite spremembo v vašem življenju nama lahko uspe doseči ne slutene rezultate. (Govorim na podlagi izkušenj, ki jih imam priložnost spremljati pri mojih udeleženkah).

Program je sestavljen iz 4 sklopov
1. odstranjevanje umskih naplavin
2. povezovanje s čustvi
3. odstranjevanje senc v naši notranjosti
4. čiščenje telesa

Naloge oziroma vaje so razdeljene na 3 nivoje, izbereva najustreznejšo stopnjo za vas. Program lahko traja dalj kot le 28 dni, celo priporočam, da se pri izvajanju treninga ne hiti in se vsaka nova stvar izvaja toliko časa, dokler jo ne osvojite.

CILJ TEGA PROGRAMA JE, DA ZAŽIVITE BOLJ SREČNO IN POLNO ŽIVLJENJE!

Cena programa za individualni trening je od 460 EUR, cena je odvisna tudi od tega kaj želite pri sebi doseči, spremeniti. Kaj želite doseči se dogovoriva na prvem srečanju, ki traja dobro uro.

Prvi obisk: Izbira programa za Individualni trening za osebno rast.
Cena prvega obiska: 30,00 EUR.

Izvajam tudi individualni Coaching (trening) na področju zasebnega in poslovnega življenja.
Cena: 45,00 EUR/uro (svetovalna ura traja 50 min).

Partnerji: