Šola za moderne ženske

Program šola za moderne ženske je zasnovan na način, da se ženska zave sama sebe, svoje moči, svoje sposobnosti in talentov, da postane še bolj samozavestna, odločna in predvsem ostane očarljiva, ženstvena in zadovoljna.

Šola za moderne ženske

Pripeljemo vas do odgovorov na različna vprašanja: kaj delam narobe, v odnosih do drugih, v odnosu do partnerja, v svojem življenju. Na praktičen način vas vodimo skozi notranjo preobrazbo, spoznavate sebe, istočasno pa spoznavate način pozitivnega komuniciranja. Posvetimo se tudi vaši zunanji podobi in definiramo vaš slog za oblačenje.

Vedeti morate, da prepričanja, ki jih imate o sebi na srečo niso zapečatena, vedno imate možnost, da jih spremenite. To je tudi bistvo naše šole za moderne ženske.

Cilj šole za moderne ženske je, da najdete balance - ravnotežje v življenju. Ko v življenju najdemo ravnotežje, smo lahko resnično zadovoljne in srečne.

Drage dame, pred vami je čudovita priložnost, da v dveh mesecih (13 večernih srečanj) v odlični družbi z veliko pozitivne energije in dobre volje spoznate vse to in še več.

Iz vsebine programa:

 • Kakšna je samozavestna in očarljiva ženska
 • Skrivnosti dobrega oblačenja
 • Negovani in urejeni lasje
 • Kratka šola ličenja
 • Življenje je kot igra na odru
 • Celo življenje se učimo (sem dama!)
 • Osnove protokola in lepega obnašanja
 • Spoznavanje različnih temperamentov
 • Odnosi in komunikacija med temperamenti
 • Telo – tempelj naše duše
 • Zaključni večer presenečenja (nepozabno)

Če si vse to in še več želite ste pravi za nas in zato ne odlašajte s prijavo!

Priporočila

Draga Neža,
včeraj je bil čudovit večer. Zdi se mi, da smo prav vse doživele nekaj nepričakovano lepega.
Rada bi, da veš, da si meni spremenila življenje in mi pomagala da se zavem sebe.
Nobeno darilo ne more odraziti mojo hvaležnost. Ampak v mojem srcu so najlepše besede, misli in čustva za tebe in upam da ti jih bom imela priložnost velikokrat podati.
Tamara iz Ljubljane (41 let)

Več priporočil

Predstavitev šole za moderne ženske (video)

Utrinki iz šole

poglejte vse fotografije v galeriji »

Šolo bo vodila Neža Gregorčič Žgombič, direktorica podjetja STATUS. Za svetovalko za osebni videz se je usposobila na znanem Marangoni Institut-u v Londonu in pridobila naziv "Image Consultant". Poleg svetovanja ima 10 let predavateljskih izkušenj. Več o meni

Reference: Izobraževalni zavod Hera, CPU-GZS, GEA College, Podjetniški Center Ljubljana, Labod, Nama, PS Mercator, Modiana, Sportina Group, Zavarovalnica Tirglav, A Banka, Merkur, Hypo Leasing- Beograd, Kraljica Slovenije 2011 in še mnogi drugi.

Poleg Neže Gregorčič Žgombič vas bodo z znanjem in pozitivno energijo "oborožili" tudi: predavateljica Anja Žagar, frizerka Edisa Abdič, osebni trener Matej Bunderla ter vizažistka Irena Sladič.

 

Partnerji: